Poker Trainners

De olika typerna av pokerspelare

Inom alla spel av strategi, kommer spelarna alltid äger sin egen form av spelstil. Varje spelare spelar spelet på ett sätt som de ser bäst, men ibland de spela ett visst sätt utan jämn realiserbar den. När du tar en närmare titt på dessa spelstilar, kan generellt alla av dem sättas i en viss kategori så att du kan hitta dem när du spelar vid ett bord. Spotting dessa olika spelstilar är oerhört viktigt och det kan hjälpa dig att avgöra hur man ska spela mot varje typ av spelare, som i sin tur hjälper dig att vinna fler händer. Här är tre av de vanligaste typerna av spelare och de som kommer du säkert att stöta. Överdrivet försiktiga spelaren: Här play-typ är mycket vanligt hos nybörjare som försöker öka sin kompetensnivå, men vet inte det exakta sättet att gå om detta. De följer reglerna mycket strängt och vik på några tecken på problem.

Deras främsta invändning är att förlora så lite som möjligt. De kommer sällan någonsin satsa eller höja. Den enda gången de försök som, när de är absolut säker på sin hand. De förblir oftast ganska konsekvent i sin markerställning genom hela spelet, men då och då de kommer att vinna en fin storlek pott. Den aggressiva spelaren: Denna typ av spelare är oftast inte mycket skicklig och kommer att spela i en mycket slumpmässigt sätt. De kommer att höja och satsa i mycket stora mängder när de mycket väl kunde ha ingenting, de hatar att vika, och älskar att spela varje hand de kan. Till dem är inte spelar en hand lika illa som att förlora en hand. Denna spelare vanligtvis få en stor mängd chips, då förlorar det allt mycket snabbt. De är mycket slumpmässig och älskar att bluffa. Om du kan upptäcka denna spelare är det ganska lätt att hitta hålen i deras strategi och vinna mot dem nästan varje gång. Den ihållande/nyfiken spelaren: Spelare som spelar i denna strategi generellt vinna några små krukor, men inte ofta.

De bidrar till potten mycket, men aldrig verkligen vinna stora händer. Om de någonsin vinner, är det främst eftersom de helt enkelt överleva alla andra spelare. Denna spelare spelar varje hand och är främst bara nyfiken på att se slutresultatet så han/hon kallar nästan allt. Det är svårare att säga om denna spelare faktiskt har en bra hand, eller om de har absolut ingenting. Om du studerar dessa vissa spelartyper och lära sig att möta var och en, kommer sedan din vinnande genomsnittliga öka kraftigt. Du hittar minst en av dessa typer av spelare vid varje bord så det är bra att bekanta sig med dessa strategier. När spotting en spelare som en av dessa, blir det lätt att upptäcka sina mönster och vinna mot dem varenda gång. Naturligtvis vara alltid försiktig, men på nolltid kommer du att kunna upptäcka och besegra dessa gemensamma poker spelare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close