Poker Trainners

Poker antaganden som förstör nybörjare spelare

Det finns många tankar går igenom ditt huvud när du spelar poker. Vissa är bra, medan många är dåliga. Om du är nybörjare på online poker, finns det bara några saker som du bör aldrig tänka. Dessa enkla tankar kan förstöra din stack och eventuellt förstöra din dag. Medan vissa kan tyckas självklart, när du är mitt i en hand, verkar de inte som om de är sådana dåliga idéer. Dessa är några av de vanligaste stacken förstöra tankar som dväljs inom sinnet av en nybörjare. 1 “väl han eller hon har att bluffa” om du antar någon bluffar, du skulle enkelt kunna göra exakt vad de vill att du gör. Ingen tvingas att bluffa. Medan å ena sidan, ja, de kan bluffa, men de mycket väl kunde ha en stor hand som kommer att förinta din markerställning. Ibland är risken alldeles för hög.

Det är bättre att anta att de har en hand som är bra. 2 “Jag har bara bo i slutet” nyfikenhet är den ultimata mördaren av travar med nybörjare i poker. De känns som om de behöver bo i bara i fall de få något bra eller ens att bara se vad som händer. Om ditt kort inte är bra, vik. Om oddsen verkar bara vara emot dig, vik. Det är så enkelt. Att ta dessa onödiga risker har stora belöningar ibland, men främst de har bara ännu större bestraffningar. 3 ”Vad är det värsta som kan hända”? Denna tanke är inte bara farligt i vardagen, men i poker också. Om du hittar dig själv att tänka detta, händer oftast värst. Det finns en anledning till att du har denna tanke, eftersom du förväntar dig något dåligt ska hända och du hoppas att det inte är alltför svår. Inte agera på denna tanke. Om det verkar som om det bara inte går din väg, lämna. 4 “om jag bluffar, kommer jag skrämma denne bort” ibland om du tror att den spelare du möter bluffar, du kan hitta dig själv vilja få till en ”bluff krig” med denne.

Detta är en stor, kostsamma misstag. Om denna spelare bluffar, kommer sedan troligen han/hon inte vika. Att få in en ”bluff krig” med en annan spelare är ett bra sätt att förlora alla dina marker. Antar att du kan tvinga är någon att vika aldrig en bra sak. Du måste vara säker på att om det kommer till slutet, att du kommer att kunna slå dem. Bli inte orolig om du har haft tankar liknar dessa innan; alla nybörjare gör. Du måste bara rätta dig nu och lära att antaganden är vad döda chip stackar. Kontrollera att du verkligen tycker om varje drag, och tänka på vad händer om det kommer ner till slutet av en hand. Tror du din hand kan verkligen vinner i slutändan?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close